За нас

ЗА НАС
Ние сме малка Фамилна фирма от 2011г., превърнала хобито си в професия.
Имаме амбицията да разрастнем бизнеса, като предлагаме на пазара и други услуги, свързани с къмпингарския начин на живот. 
защо да изберете почивка с кемпер?
Често чуваме хора, които никога досега не са имали преживяване с кемпер да задават въпроса: „Защо да наемам кемпер, при положение, че след като платя за къмпинга, горивото и още куп други неща, сметката става горе-долу като тази, ако отида на хотел?“. Няма да Ви лъжем, разход си е! Но не в това е идеята на почивката с кемпер. Подобно преживяване не може по никакъв начин да се сравни с хотелите. 
•    Възможността всеки ден да се събуждаш, където пожелаеш, е неописуема, гледките- спиращи дъха, а чувството- несравнимо. Ние можем да Ви предоставим точно това, а и още куп други неща, за да направим преживяването Ви незабравимо. 
•    Ще се чувствате у дома си, където и по света да се намирате. 
•    Предлагаме Ви уюта на жилището Ви на четири колела. Пътуването с кемпер Ви поднася свобода, чувство за независимост и лекота. Все пак всеки от нас мечтае за „перфектната почивка“ от рекламите и обявите в интернет и по телевизията. Всеки от нас ги е виждал и е бленувал за своя „перфектна почивка“ по свой вкус и желание. И всеки от вас може да я подари на себе си и своето семейство наемайки си кемпер. 
•    Не зависите от нищо и никой, няма „Трябва да сте напуснали стаята да 12:30“, няма „Закуската е от 7:30 до 10:00“, няма „Ресторантът не работи на обяд“.
•    Страничните нужди от храна и следобеден сън са отново под Ваш контрол и винаги наблизо, дори на крачка от най-красивата гледка.
•    Вие сте туроператор на собственото си пътуване, защото маршрутът и допълнителните екскурзии се организират от Вас;
Всичко това Ви прави абсолютно независими и Ви дава възможност за нестандартен начин да прекарате почивката си!